Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Που να βάλω τα περιοδικά, οεο;

Στα περισσότερα σπίτια βλέπεις σε μια γωνία περιοδικά που πιάνουν χώρο και σκονίζονται. Πιστεύω, ήρθε η στιγμή να μπουν και αυτά στη θέση τους. Έφτιαξα ένα χάρτινο κουτί και του έβαλα μια βελούδινη επένδυση.

Τι θα χρειαστείς
1 χάρτινο κουτί
Ύφασμα στις διαστάσεις του κουτιού
3 ξύλα
6 Καρφιά
Ξυλόκολλα
Προστατευτικά αυτοκόλλητα

Τι θα κάνεις
Θα ξεκινήσεις μετρώντας τις διαστάσεις του κουτιού σε κάθε πλευρά και τις εσωτερικές, προκειμένου να αγοράσεις ακριβώς το ύφασμα και ούτε να σου περισσέψει ούτε να μη σου φτάσει. Η επόμενη κίνηση είναι να καλύψεις το κουτί. Ξεκινάς από κάτω προς τα πάνω από την εξωτερική πλευρά. Πρώτα θα καλύπτεις με ξυλόκολλα και ύστερα θα κολλάς το ύφασμα. Το ύφασμα φρόντισε να είναι μεγάλα κομμάτια που να συνεχίζεται μέχρι μέσα, για να μην κολλάς κομμάτι κομμάτι και ξηλωθεί.
Στη πορεία εφόσον στεγνώσει το κουτί, θα καρφώσεις από μέσα προς τα έξω τα καρφιά. Φρόντισε να  ειναι στο ύψος του ξύλου και να μην εξέχουν γιατί θα γραντζουνιστεί το πάτωμα. Τέλος, βάλε τα προστατευτικά αυτοκόλλητα, ένα χαρτόνι στον εσωτερικό πάτο του κουτιού και είναι έτοιμο για το σαλόνι σου.Όμως προτείνω να κολλήσετε τρία ξύλα από κάτω, όπως στην εικόνα, για να μην μαζεύεται σκόνη γύρω από το κουτί.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου